Belasting en fiscaal advies

De werkzaamheden van Afisco omvatten alle administratieve, bedrijfseconomische en fiscale zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in accountancy voor bedrijven en particulieren. Onze specialiteit is ‚Äėgrensoverschrijdend advies'. Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten. Afisco helpt u graag!

Belasting en fiscaal advies

Belastingen

Afisco helpt u optimaal gebruik te maken van fiscale regelingen. Op die manier loopt u geen geld mis en verdient de hulp van Afisco zich vanzelf terug. Wij vertalen de fiscale wet- en regelgeving naar op maat gesneden advies voor uw persoonlijke en/of zakelijke situatie. Dat doen we onder meer bij het verzorgen van de periodieke aangifteverplichtingen en het controleren van uw belastingaanslagen en beschikkingen. Daarnaast beoordelen wij uw fiscale positie en kunnen wij u bijstaan in een fiscale procedure.

Fiscaal advies

Of het nu gaat om een eenmanszaak of vennootschap, als ondernemer kunt u te maken krijgen met complexe vraagstukken op fiscaal gebied. Hierbij kunt u het advies van een specialist goed gebruiken. Door onze ervaring en inzicht in de nieuwste regels en wetgeving, kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden.

Wij helpen u graag bij advies omtrent ondernemingsvormen, het oprichten en aanmelden van de onderneming, begeleiding bij controles, opzetten van holdingstructuren, plannen en fiscale verwerkingen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapbelasting.