Over Afisco

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor aboreet dolore magna aliqua.

Over Afisco

Afisco is in april 2017 samengegaan met Meijs Accountancy & Advies uit Kerkrade. Het doel van Afisco is het “one-time-shopping”-concept zodat wij de ondernemer kunnen “ontzorgen”. Daartoe hebben Meijs Accountancy & Advies en Afisco in 2017 hun krachten gebundeld zodat vrijwel iedere specialisatie nu onder één dak aan de ondernemer aangeboden kan worden.

Bij Afisco denken we praktisch. Wij starten met de nuchtere vragen: wat wilt u, en wat is echt nodig? Uiteraard streven we naar de, voor u, optimale situatie, zowel op fiscaal als op bedrijfseconomisch gebied.

Afisco helpt u als ondernemer of particulier naar de juiste oplossing. Dankzij onze interne kennis en ervaring weten wij ieder vraagstuk op een passende manier op te lossen. Ons team werkt op een laagdrempelige manier en zorgt ervoor dat u zich op ieder moment op uw gemak voelt. Ons doel is om uw vragen te beantwoorden en u een passende oplossing te bieden.

Wij bieden u de juiste dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Afisco richt zich op bedrijven en particulieren, ook met grensoverschrijdende vraagstukken. Alles onder één dak, zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business.


Ons team

Onze teamleden beschikken ieder over eigen kennisgebieden waardoor er sprake is van korte lijnen. Uiteraard is ons team op de juiste manier opgeleid en zorgen wij ervoor dat nieuwe wetgevingen en verdere verplichtingen volledig op orde zijn.

De Geschiedenis van Afisco

Afisco kent een rijke historie. De wortels van het bedrijf stammen uit het jaar 1973. Inmiddels is het uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar het persoonlijke contact met de cliënt voorop staat.

Administratiekantoor Dassen

In 1973 startte Jo Dassen Administratiekantoor J.H. Dassen. In het begin werd er gewerkt vanuit één kamer. Later werd de hele verdieping van het woonhuis in Vilt als kantoor ingericht. Destijds werkten er drie medewerkers.

Dassen & Hoonhout v.o.f.

In 1984 verhuisde het kantoor naar Maastricht. Hans Hoonhout kwam in dienst. Na enkele jaren loondienst trad hij in 1990 toe als vennoot. Het kantoor ging verder onder de naam Dassen & Hoonhout v.o.f.

Afisco administratie en belastingadviseurs

Vanaf het jaar 1997 verhuisde het kantoor binnen Maastricht naar het Severenplein in de wijk Amby. Hier werd het klantenbestand, maar ook het personeelsbestand, behoorlijk uitgebreid. Omdat er behoefte aan versterking was, werd Norbert Knoops benaderd. Norbert was al vanaf 2000 eigenaar van Administratiekantoor Knoops. In augustus 2005 leidde deze fusie tot Afisco. De officiële naam luidde vanaf dat moment Afisco administratie- en belastingadviseurs.

Maastricht

Na de start van Afisco heeft er nog een verhuizing plaatsgevonden, en wel naar de huidige locatie: de Einsteinstraat te Maastricht. Daar zitten wij vandaag de dag nog steeds. In Koningsbosch en Kerkrade zitten kleine nevenvestigingen.

Uitbreiding van de dienstverlening

Het doel van Afisco is het “one-time-shopping”-concept zodat wij de ondernemer kunnen “ontzorgen”. Daartoe hebben Meijs Accountancy & Advies en Afisco in 2017 hun krachten gebundeld zodat vrijwel iedere specialisatie nu onder één dak aan de ondernemer aangeboden kan worden.

Thorsten Meijs AA is sinds 1999 actief in de accountancy. Na precies 12 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een aantal grote accountantskantoren begon de ondernemer in Thorsten onrustig te worden. Dit resulteerde op 1 september 2011 in Meijs Accountancy & Advies. Zijn betrokken en persoonlijke werkwijze slaat aan. Begin 2014 werd het tijd om te verhuizen naar een eigen en vooral ruimer bedrijfspand in het centrum van Kerkrade om vervolgens in 2017 de krachten te bundelen met Afisco administratie- en belastingadviseurs te Maastricht.

De officiële benaming luidt vanaf dat moment Afisco Accountants BV en Afisco Administratie en Belastingadviseurs BV.

Ons Team

Maak kennis met ons Team

Jean Pierre Zeguers

jean-pierre.zeguers@afisco.nl

Vivian Dassen

vivian.dassen@afisco.nl

Hans Hoonhout

hans.hoonhout@afisco.nl

Norbert Knoops

norbert.knoops@afisco.nl