Grensoverschrijdend Advies

De werkzaamheden van Afisco omvatten alle administratieve, bedrijfseconomische en fiscale zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in accountancy voor bedrijven en particulieren. Onze specialiteit is ‘grensoverschrijdend advies'. Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten. Afisco helpt u graag!

Grensoverschrijdend Advies

Advies over grensoverschrijdend werken en wonen is ons specialisme. Heeft u buitenlandse werknemers in dienst? Wilt u uw arbeidsvoorwaardenpakket aantrekkelijker maken? Wij geven advies en verzorgen de particuliere belastingaangifte van uw medewerkers.

 

Bedrijven
Voor uw medewerkers is het fijn om zich niet druk te hoeven maken over de belastingaangifte. U, als bedrijf, profileert zich met deze interessante arbeidsvoorwaarde! Wij hebben jarenlange ervaring met deze tak van sport en verzorgen de aangifte voor uw medewerkers graag.

Particulieren
Werkt u in Nederland, maar woont u elders? Wij helpen u graag. We verzorgen uw aangifte en dienen u, indien gewenst, van advies.

Bent u geïnteresseerd in onze grensoverschrijdende service?