Onze Diensten

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor aboreet dolore magna aliqua.

Onze Diensten

Wij vertelen u graag wat wij voor u kunnen betekenen

De werkzaamheden van Afisco omvatten alle administratieve, bedrijfseconomische en fiscale zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Onze specialiteit is ‘grensoverschrijdend advies’. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren van werknemers uit het buitenland of particulieren die in Nederland werken, maar elders wonen.

Accountancy

De meest succesvolle ondernemers weten wat er financieel speelt binnen hun onderneming. De beschikking hebben over up-to-date cijfermateriaal en realistische prognoses is van onschatbare waarde.

Belasting en fiscaal advies

Afisco helpt u optimaal gebruik te maken van de regelingen. Op die manier loopt u geen geld mis en verdient de hulp van Afisco zich vanzelf terug.

Administratie

Wij verzorgen de hele administratie van uw onderneming. Het verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankafschriften, kasstukken en aanvullende gegevens tot een complete administratie.

Grensoverschrijdend advies

Grensoverschrijdend werken en wonen is een van onze specialismen. Werkt u in Nederland, maar woont u elders? Of heeft u medewerkers in dienst die in het buitenland wonen?

Bedrijfsadvies

De adviseurs van Afisco helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Onze specialisatie richt zich op het fiscale- bedrijfseconomische- en financiële stuk van ondernemen.

Salarisadministratie

Bij Afisco kunt u ook terecht voor de salarisadministratie van uw bedrijf. Wij verzorgen het opstellen van de loonstroken, jaaropgaven en bijbehorende verminderingsbeschikkingen.

Online boekhouden

Wilt u kosten besparen en een goed inzicht in uw eigen administratie? Wij bieden u online boekhouden aan via Twinfield.